הרגל כפייתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

23/06/2021 | 08:28 | מאת: נתי

אני עם בעייה של כנראה קומפלסיביות שאם אני עושה משהו מסוים ( לגרד פצעים בראש שהתחלתי לא מזמן ) אז אני ממשיך לעשות אותו מאות פעמים ביום ניסיתי ספר של פסיכולוגים אבל זה לא בדיוק עזר יש פתרון שיכול לעזור / להקל ?

שלום נתי, קודם כל תבדק על ידי רופא על מנת לוודא שלא התפתח זיהום באזור הגרד. שנית, לעתים ספרים לא מסייעים כפי שטיפול אחד על אחד מסייע. בכל קופת חולים היום אפשר לקבל סדרת טיפולים קצרי מועד של טיפול cbt להתמודדות עם התנהגות כפייתית. אל תהסס ותוציא מהאינטרנט את רשימת הפסיכולוגים העובדים בקופה, דרך האתר של הקופה בה אתה מבוטח.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית