מתי מבינים שצריכים עזרה שהיא כדורים?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

03/10/2020 | 00:05 | מאת: לין

היי אני בת 29 חוויתי כמה דברים ב3 שנים האחרונות שגרמו לי לפתח חרדות שקשורות לבריאות ולמוות אף פעם לא הייתי בטיפול כי חשבתי שזה משהו שיחלוף כי זה היה בתקופות אני כבר לא יודעת אם שיחות זה מה שיעזור לי וקשה לי מאוד ההתמודדות היומיומית מה הצעד הבא עבורי? במה להתחיל?

הי לין, בהחלט טיפול תרופתי עשוי להיות קו ראשון נכון של טיפול בחרדה, אבל במידה וזה מסייע באופן חלקי ולא מלא נכון להשלים את זה עם טיפול פסיכולוגי.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית