רתיעה מדברים דוחים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

17/02/2019 | 17:59 | מאת: מייק

יש אצלי בעייה של סלידה מדברים מגעילים מתי שאני רואה אותם ( צואה/ דגים וכאלה ) ושזה גורם גם לבחילות/הקאות ומעוניין לדעת איך לפתור את הבעייה הזאת ?

שלום מייק, לכולנו יש מצבים בהם אנחנו חווים דחייה או גועל מדברים מסוימים. אני מניח שמסיבה זו או אחרת אתה מרגיש שמצב זה מסב לך סבל ואולי פוגע בתפקודך בשגרת החיים. לצערי הפורום הזה איננו עוסק במצבים נפשיים מסוג זה ולכן ממליץ לך להפנות את השאלה לפורום לפסיכולוגיה קלינית.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית