טיפול לעצבים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

29/04/2012 | 13:52 | מאת: שרון

שלום רב, רציתי לדעת האם ישנו טיפול כלשהוא, למשהו שסובל מעצבים ללא סיבה מיוחדת. האם שיחות אצל פסיכולוג רגיל יכולות לצמצם התנהגות כזו? תודה

שלום שרון, אני מניח שכוונתך היא לתחושת עצבנות המלווה את שגרת יומך ללא שיש גורם חיצוני שמוביל לכך. אם כך, הכוונה היא לעצבנות וחוסר שקט מסיבה פנימית, אותה אפשר בהחלט לברר בסדרת שיחות עם פסיכולוג קליני, או כפי שאת מכנה אותו "רגיל". בנוסף לגילוי הסיבות לעצבנות יש ערך לא מבוטל ליכולתך לווסת תחושות אלה תוך רכישת כלים של הרגעה עצמית במהלך הטיפול כל טוב

30/04/2012 | 08:53 | מאת: שרון

יהודה שלום, הכוונה שלי שמשהו מתעצבן בלי שום סיבה מיוחדת, שיש לו פתיל מאוד קצר. האם בשיחות עם פסיכולוג קליני ינתנו לו כלים להתמודד עם זה או שזה משהו שחיים איתו כך? או שישנם עוד דרכים לטיפול? תודה על הכל שרון

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית