תפיסה והבנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

02/02/2018 | 16:56 | מאת: שי

אני רוצה לדעת איך אפשר לשפר את התפיסה ככה שאני יוכל לקלוט דברים הרבה יותר מהר ובקלות ? כמו שמסבירים לי על התפקיד בעבודה חדשה /שימוש בסלולרי וכו'

שלום שי, ראשית רק אומר שתשובתי נעשית בלשון זכר וסליחה מראש אם המדובר באישה. מדבריך עולה שאתה מרגיש או חושב שתפיסתך איטית מכפי שהיית מצפה. במידה ואכן כך הדבר צריך קודם כל לשאול האם יש קושי או בעיה בתפקודים הקשורים בזיכרון ועיבוד מידע. אינני יודע בן כמה אתה אבל יש באפשרותך לעבור בדיקה מקיפה בנושאים אלו באמצעות פנייה דרך הקופה בה הנך מבוטח למבחנים פסיכו-דידקטיים. כמו כן ייתכן ועשוי לעזור לך לעבור גם מבחן לאיתור קיום של הפרעת קשב וריכוז. אני מציע שתשתף את רופא/ה המשפחה שלך בעניין הנוכחי ותתייעץ אתה בקול רם באשר לאפשרויות הבדיקות הקיימות במסגרת הקופה או מחוצה לה.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית