תיעוד פגישה טיפולית זכויות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

21/11/2017 | 17:51 | מאת: נירה

שלום רב לא כל כך מצאתי את מי ואיפה לשאול. אז מקווה שהנך כפסיכולוג מומחה אולי יודע הדבר או לפחות להפנות למי שיידע. קרובת משפחתי הסכימה לבקשת הפסיכולוג שלה להסרטת הפגישות שלה לצורך מחקר. עכשיו היא מבקשת את זה ממנו והוא לא מסכים. מי צודק ומה החוק הנוהג במקרים כאלו? יצויין שלא היה איזה חוזה או משהו על איך יעבוד. תודה רבה

שלום נירה, אינני מומחה לנושא האתיקה בטיפול הפסיכולוגי. את מוזמנת להפנות את שאלתך לועדת האתיקה בהסתדרות הפסיכולוגים.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית