כיצד ניתן לברר רישיון של פסיכולוג?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

13/09/2017 | 23:30 | מאת: תמרי

שלום יהודה ראשית מתנצלת על השאלה הלא קשורה לפורום... קיבלתי שם פרטי ומספר טלפון נייד בלבד, של פסיכולוג ואני רוצה לוודא שהוא אכן בעל רישיון. לא למטרת טיפול שכן אז היה לי יותר קל לברר פרטים... :). האם כל הפסיכולוגים צריכים להופיע ברשימת האלפון בהסתדרות הפסיכולוגים? כדי לוודא שמדובר בפסיכולוג מורשה, ניסיתי לחפש באלפון בהסתדרות הפסיכולוגים, באתר פסיכולוגיה עברית. קשה לחפש בפנקס הפסיכולוגים באתר משרד הבריאות מכיוון שיש לי רק שם פרטי ומספר נייד... אשמח לעצתך כיצד אוכל לאתר שאכן יש לו רישיון (ולא מדובר במתחזה )לפי שם פרטי ונייד... תודה תמרי :)

שלום תמרי, אין לי מושג. את מוזמנת להפנות את השאלה לפניות הציבור באתר משרד הבריאות.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית