רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

15/12/2011 | 22:24 | מאת: אתי

אני לוקחת מזה שבוע וחצי 20 מג,האם תופעת הלוואי שלו היא הירדמות וצמרמורת?בנוסף אם אני מפסיקה כעת האם צריך בהדרגה?

16/12/2011 | 16:23 | מאת: אתי

ואחרי כמה מזה משיע?

אתי שלום, אני מניח שאת התרופה קבלת ממרשם רופא. השאלות שלך חשובות מאוד ועליהן יכול לענות רק ואך ורק הרופא המטפל בך. לכל כדור יש ברמה זו או אחרת תופעות לוואי, חלקן חולפות בטווח הקצר וחלקן מחייבות התייחסות מיוחדת. לשם כך אמור הרופא שרשם לך את הכדור, לאחר שהוא אבחן מצב נפשי הדורש את הטיפול התרופתי, לעקוב אחרייך במיוחד בתקופת ההסתגלות לתרופה. אנא פני לרופא המטפל בהקדם. כל טוב,

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית