סרטונים בנושא אבל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

14/11/2011 | 11:43 | מאת: מירב

שלום רב, שמי מירב, ספרנית בבי"ס לסיעוד. אשמח אם מישהו מכם מכיר אתרים איכותיים הכוללים סרטונים בתחומים הקשורים לפסיכולוגיה/סוציולוגיה, כגון אובדן, אבל, אבל בתרבויות שונות, התמודדות עם מחלה סופנית וכיו"ב. עדיפות לסרטונים בעברית, אך יכול להיות גם באנגלית. המון תודה מראש.

שלום מירב, אני יודע שביחידה לפסיכואונקולוגיה בבילינסון הפיקו לפני מס' שנים סרט מרגש הנוגע באחת הזוויות של ההתמודדות עם מחלת הסרטן. מעבר לכך ביו-טיוב יש לא מעט סרטונים איכותיים. שאי ברכה בעמלך.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית