מחפשת מטפל/ת באומנות או פסיכודרמה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/08/2007 | 12:20 | מאת: מירי

שלום לכולם! בעקבות המלצת מנהל הפורום הנחמד, החלטתי לשאול גם פה.. אני עוסי"ת בפנימיה דתית באיזור המרכז, קיבלתי תקציב לפרוייקט מיוחד. החלטתי ללכת על טיפול באומנות או פסיכודרמה, אבל אני לא מוצאת... יש מישהו שיש לו רעיונות בשבילי? רעיונות יתקבלו בברכה במייל [email protected] תודה:)

15/08/2007 | 10:33 | מאת: ענת יריב

שלום מירי, אני ממליצה לך בחום גם להעזר ולפרסם באתר של יה"ת ושל אוניברסיטת לסלי , יש שם מקום לפרסום הצעות עבודה. בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית