פחד

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/11/2006 | 13:13 | מאת: איתי

אז קודם קול אני רוצה להותדו לך על התושבות שנתת לי אבל יש לי לי מספר שאלות אליך מקווה שתענה עליהן אז אני בן 16 בקיץ שעבר התאמנתי במכון כושר בשמך חודשיים וחצי בערך. הבעיה היא שהתאמתני במכון במשך כל יום והרמתי כל משקל במשך 100 פעם ולא הרמתי תמשקלים שאני צריך להרים הרמתי משקל יותר כבד ממה שאני צריך להרים אחרי האימון הייתי הולך על הליכון במהירות גבוהה במשך 60 דקות לאחר חודשיים שמתי לב שהשרירים ביידים לאט לאט מידלדלים וכך גם ברגליים. מצב היום הוא כזה שהשרירים ברגללים וביידם חלשים מאוד רציתי לשאול אותך מה הדבר הזה שקרא לי איך קוראים לתופעה הזאת? שאלה שנייה קראתי באיזשהו אתר שהבעיה היא שאם מרימים משקל גדול לפני תהליך הגדילה אז נעצרים זה נכון? יש לציין שאני הייתי עושה קודם כול חימום במשך 10 דקות על אופניים אח"כ חדר כושר אחרי זה הליכה במשך 60 דקות הביעה המרכזית היא שאני לא מצליח להוציא זאת מהראש שלי כל הזמן חושב מה היה קורה אילו לא התמנתי האם הייתי גובה

21/11/2006 | 23:21 | מאת: מיכל דגני

איתי שלום. נראה שהתכתבת בעבר עם הפורום ולא ברור משאלתך למי מופנת השאלה , אשמח אם תוכל לכתוב לנו עם מי התכתבת . מיכל

מנהל פורום עבודה סוציאלית