לימודי בבליותרפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

31/05/2006 | 16:19 | מאת: רחלי

אשמח לדעת איפה עוד ניתן ללמוד את המקצוע מלבד אוניברסיטת חיפה

06/06/2006 | 09:19 | מאת: ענת יריב

רחלי שלום, אכן באוניברסיטת חיפה יש תוכנית יחודית ללימודי הבביליותרפיה, כתחום טיפולי שעומד בפני עצמו, בשאר תוכניות ההכשרה לטיפול באומנויות, מלמדים בביליותרפיה אולם כחלק נלווה לתחום הטיפולי האומנותי ( לדוגמא בתוך התוכנית לפסיכודרמה/ דרמה תרפיה/ טיפול באומנויות וכד'). שיהיה בהצלחה, ענת

06/06/2006 | 18:05 | מאת: רחלי

תודה עינת. לפי תשובתך אני מבינה שבאוניברסיטת חיפה יש לימודים לתואר בבליותרפיה אני צודקת? ישנם לימודים גם לתואר ראשון וגם לשני בתחום זה?

מנהל פורום עבודה סוציאלית