תרפיה בתנועה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/11/2005 | 14:48 | מאת: 1

רציתי לדעת היכן ניתן להכנס ולצפות בריפוי בתנועה, טיפול או סרטים , על מנת שאוכל לדעת יותר במדוייק על התחום ואם הוא מתאים לי. (על אף שברור לי שיש סוגים שונים של טיפולים בתנועה) ושנית, אם אני רוקדת זה שנים רבות אך ללא "חותמת רשמית" על כך, כלומר במסגרות לא "פורמליות" בתחום למשל של ריקודי זוגות, מדוע אין זה נחשב למכסת 300 + שעות הריקוד הדרושות לקבלה ללימודי תרפיה בתנועה, מדוע זה "פחות" תנועה מבלט או פלדנקרייז? האם כל השעות הרבות הללו לא שוות דבר? מה ההסבר ההגיוני לדבר ? תודה

03/12/2005 | 20:38 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, כדאי לך להתייעץ באתר של יה"ת http://www.yahat.org/ בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית