אוטיזם

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

01/11/2005 | 17:22 | מאת: דקלה

האם תוכלי להפנות אותי לחומר ספרותי כלשהו הרלוונטי לעבודה עם ילדים אוטיסטים באמצעות טיפול באמנות (בדגש על אמנות פלסטית!).

01/11/2005 | 18:02 | מאת: טלי וינברגר

דקלה שלום רב, מצ"ב קישור שיעזור לך: http://www.cauly.com/HTML/books.html חלק מהספרים המופיעים שם מתאימים לך. ואם את רוצה אפשרויות נוספות, את יכולה לעשות חיפוש באחד ממנועי החיפוש הגדולים, גוגל, יאהו ודומיהם על מילות מפתח: אוטיזם, טיפול באומנויות, ספרים, ויצוצו לך שפע של אופציות. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית