פסיכודרמה וטיפול באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

28/05/2005 | 13:57 | מאת: נועה

שלום, כמו רבים מהשואלים כאן רציתי לדעת אם ניתן ללמוד פסיכודרמה ו/או טיפול באומנות ללא תואר ראשון. לאחר שקראתי שאלות ותשובות שונות, אני מבינה שאין הדבר אפשרי. שאלתי היא, אם אני מחליטה להתחיל בתואר הראשון, האם אוכל להתחיל בהכשרה באחד מהמכונים תוך כדי לימודי התואר, או שחובה קודם לקבל את התעודה? (התואר הוא כמובן רק אמצעי, וחבל לי לדחות את העניין האמיתי שלי למשך 3 שנים...). תודה, :)

06/06/2005 | 16:47 | מאת: טלי וינברגר

נועה שלום רב, אכן הבנת נכון. אין אפשרות ללמוד את התרפיות השונות ללא תואר ראשון. כמו כן אין אפשרות (למיטב ידיעתי) להתחיל בהכשרה לפני תחילת הלימודים הממשיים. כל דבר בעיתו.... בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית