תרפיסטית באמנות ותיקה ומנוסה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/11/2004 | 17:55 | מאת: ענת

שלום לכל הגולשים אני תרפיסטית באמנות (M.A) בעלת ותק של 11 שנה, עובדת בביתי, בתל אביב עם ילדים לקויי למידה, הפרעות התנהגות ועוד. כמו כן אני מדריכה מטעם משרד החינוך. לפניות 052-8653003

15/11/2004 | 18:42 | מאת: טלי וינברגר

אנא הימנעי מכך פעם נוספת. את מוזמנת לפנות אליי דרך המייל על מנת שאוכל להפנות אליך אנשים,במידה ויעלה צורך שכזה באזור מגורייך. בברכה, טלי

01/12/2004 | 18:10 | מאת: עו"ס

שלום טלי, איני מבינה מדוע יש בעיה עם פרסום שכזה בפורום. לדעתי הפורום צריך להיות פתוח לפרסומים שכאלה, כמובן כל עוד הם ה\בנושא העבודה הסוציאלית והטיפול באומנות. זה לגיטימי בעיני כשם שלגיטימי לפרסם חיפוש עבודה או הצעת משרה. איפה יעשו זאת אם לא כאן? אין לי אינטרס אישי בעניין, זה פשוט צרם לי מאד.

מנהל פורום עבודה סוציאלית