וויכוחים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

01/02/2011 | 11:44 | מאת: ארבל

לי ולזוגתי הרבה וויכוחים בעיקר בנושא הכלכלי איך לא?.. גם השיקול של להביא ילד שלישי לעולם כרוך בהוצאות כלכליות לא קטנות שדורשות הערכות. אני אפילו אוסיף ואטען שהמצב במצריים משפיע עלינו לרעה מהבחינה הזאת! איך מגיעים להבנה בנושא הזה?

05/02/2011 | 13:06 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, הרבה בעיות זוגיות צפות "בסיוע" של לחצים כלכליים. אין ספק שכשיש בעיות כלכליות הדבר מכביד על הזוגיות ומעורר הרבה מחלוקות, בעיקר כשיש אי הסכמה בסיסית ומהותית בנושא ההתנהלות סביב לחצים כלכליים. לדעתי, בהחלטה להביא ילד נוסף צריך לדון בזהירות, ולא כדאי שאחד מהצדדים יקלע ללחץ של השני, מבלי שהוא מגיע לבשלות מסוימת בעניין. מציעה לפנות ליעוץ זוגי ולדון בנושא הנקודתי הזה. מניחה שלאחר מכן הדברים יתבהרו. אם בסיס הזוגיות הוא טוב, מאמינה שתוכלו להגיע להבנה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות