עניין משותף

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

30/01/2011 | 09:13 | מאת: אורנה

שאלה יש לנו ילדה בת 16 . הבעיה שלנו היא בשעות הערב. הילדה מעוניינת לראות בטלוויזיה את כל תוכניות הריאליטי בעוד שבעלי טוען שכל התוכניות האלה הן תת רמה והוא לא מבין מה יש לראות בתוכניות אלה. כתוצאה מכך או שהילדה הולכת לחדר שלה ורואה את התוכניות לבד בחדר או שבעלי עוזב את הסלון ועובר לעיסוקים אחרים בחדר העבודה שלו. נוצר מצב שבו לא ניתן כמשפחה לשבת ביחד ולראות טלוויזיה כי אין שום דבר משותף שכולם רוצים לראות. מה עושים ??

31/01/2011 | 22:27 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום אורנה, אני מבינה את הרצון שלך שכולם ישבו יחד כמשפחה לראות טלויזיה. זה באמת נממע הרמוני ומשפחתי. מצד שני, מציאות לחוד ופנטזיה לחוד. יש לכם ילדה מתבגרת. יש לה רצונות משל עצמה (למשל, לראות תוכניות ראליטי), ואני לא חושבת שכדאי לכם להתערב בזה. תנו לה את החופש שלה להחליט במה היא רוצה לצפות בטלויזיה. בעלך לא חייב לצפות גם הוא בראליטי, שיצפה במה שמתאים לו. אני בטוחה שתוכלו להיות יצירתיים ולחשוב על דרכים אחרות בהן תוכלו להרגיש את ההווי המשפחתי.

מנהל פורום משפחה וזוגיות