מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

04/01/2011 | 09:31 | מאת: רבקה

אנחנו נשואים 6 שנים שתי בנות משותפות בעלי כל הזמן באופן שיתתי למה הלכת עם הילדים לאחותך ולמה הלכת עם החברה וכל הזמן למה ולמה אני מהמרכז כרגע והמשפחה שלי מקיסריה אז אחד לחודש אני נוסעת בשבת לשבע שעות בערך עם כל הילדים והוא יש לא את הפנאי שלו גם זה לא בסדר למה אני נמצאת כל כך הרבה שעות בבית של אחותי וכרגיל רק הערות שליליות לאחרונה יש משהוא חדש הוא טוען שאין לי משפחה בקיסריה הם רק האחים והאחיות שלי ואמא שלי הוא טוען שהוא והילדים המשפחה שלי בלבד והוא מצפה שאני יגיד לא כן אתה צודק ועל כך אנחנו רבים אמון אמון ולפעמים הילדים שומעים מה לעשות דרך אגב היינו בטיפול זוגי ולא עזר לנו אני מאוד עצובה לאחרונה למה מגיע לי ככה לחיות אני עובדת יום שלם בחוץ ולוקחת את הבנות לגן ומוציאה אותם הרוב אני עושה מאנשים אני שומעת איזו אשת חייל מנקה מבשלת אופה הכל מתוקתק ורק מבעלי אני שומעת הערות זה מתסקל אותי{דרך אגב הוא אבא טוב ולפעמים בעל מפרגן כשרבים וזה קורה אמון אז הוא קונה לי מתנה או מבקש שנלך למסעדה נמאס לי לא רוצה מתנות ולא מסעדות רוצה לחיות רגיל וללא הערות האם זה אפשרי{אני מרגישה שבעלי רוצה אותי אך ורק לעצמו זה יכול להיות או שזה לא יתכן לאחר מה שכתבתי תודה רבה ישאר כוח

09/01/2011 | 21:53 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום באמת נשמע שבעלך רכושני כלפייך, וזה כמובן מבלי להכיר אותו ואת הסיפור באופן מלא יותר ומפורט יותר ממה שכתבת. אם את נוסעת אחת לחודש למשפחתך וזה נראה לו יותר מידיי, כנראה שמשהו מעוות בתפיסת עולמו ביחס לזוגיות ונישואין. האם הדברים האלו לא עלו בטיפול הזוגי שפניתם אליו? מדוע הטיפול לא צלח? נשמע שזה באמת יכול היה להיות פיתרון מתאים. אבל אם לא, וזה לא הלך וגםלא ילך בעתיד, ואם את סובלת מספיק אך לא יכולה לקבל החלטה לעזוב (כי כנראה גם טוב לך בקשר ויש לך גם מה להרוויח ממנו), כדי שתדאגי לעצמך לקבל תמיכה ואולי הכוונה לגבי ההתמודדות מול בעלך כשקורים הדברים הללו, ואיך לא לפגוע בילדים בעקבות המריבות ביניכם. לא

מנהל פורום משפחה וזוגיות