אי הסכמה ברצון לעוד ילד

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

08/11/2016 | 13:59 | מאת: סיגי

בת 38, יש לי 2 בני 4 ו-6. לבעלי יש בן 15 מנישואים קודמים. לאחרונה התחלתי לרצות עוד ילד...למרות שבהתחלה הסכמנו שנינו שזהו. הוא לא רוצה בכלל...בעיקר שיקולים כלכלים (הגיונים) והוא כבר מבחינתו עבר את שלב החיתולים וכו'...אבל זה בוער בי. כל פעם שרואה אישה בהריון יש צביטה בלב...כל פעם שרואה תמונות שלהם תינוקות החשק עולה לחזור לשם...מה עושים???? אין עם מי לדבר בצד השני, ובטח שלא באה בחשבון טעות שכזו מבלי ידיעתו...אני רוצה אותו שותף בזה ולא נכנס לזה בעל כורחו...

שלום מבין את הרצון את התשוקה ואת התסכול, כפי שאמרת ילד מביאים בהסכמה ושם נמצאת התשובה.. אם היחסים שבינכם טובים קרובים ופתוחים עליכם לקיים שיחה בה תוכלי להפגין בפני בעלך את מחשבותייך ורגשותייך, בקשי ממנו לנהל שיחה פתוחה מצידו , תבחנו היטב את כל ההיבטים והנדרש ומשם אני מניח שתוכלו להגיע לתובנה ולתוצאה הנדרשת. אף אחד לא יכול לעשות זאת במקומכם. בהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות