היחס תלוי בסקס

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

23/08/2016 | 17:43 | מאת: מישהי

שלום אני בת 45 נשואה ואמא לילדים גדולים אחרי צבא היחסים ביני ובין בעלי דיי סבירים הוא בעל ואבא טוב אבל יש בעיה שמבעירה הכל יש תקופות שהסקס טוב ויש תקופות יבשות בזמן שיש סקס בעלי שונה לחלוטין אם יש משהו לתקן יתקן מידי יגיע מוקדם הביתה יהיה סובלני יסמס במשך היום יפרגן יתקשר יפנק ובתקופה שאין סקס צריך לריב על כל דבר שדורש תיקון אם אתקשר לא יענה לא יסמס לא ישאל לשלומי ומפה ויכוחים ומריבות אני כל כך פגועה מהיחס ויותר מפריע שכל זה בגלל הסקס אני רואה זוגות מבוגרים שאני בטוחה שכבר לא עושים סקס או אפילו זוגות צעירים שבטח לא עושים יום יום סקס העייפות השגרה הריצות הילדים ובכל זאת יש ביניהם אהבה וכבוד אני משקיעה בבית בניקיוןבעבודה המון שעות גידלתי ילדים למופת הוא יוצא עם אוכל טרי כל בוקר חלום של כל גבר אישה כמוני ואפילו החברים אומרים הלוואי שאישתי תחנך תבשל תהיה נקיה כמו אישתך אבל לו חשוב הסקס כל זה מוריד לי את החשק מהכל אני חסרת אנרגיה מרגישה מנוצלת ואפילו נגעלת מהמחשבה שאני טובה רק כשיש סקס מה עליי לעשות???? אנא עזרתכם

שלום רב מבין את תחושתך ואת הסיטואציה שבה היחסים מותנים בסקס. לדעתי עלייך לקיים שיחה פתוחה עם בעלך להציג ולהבהיר את התחושה שלך את ההרגשה והפרשנות שלך שבו את תופסת ומבינה כי היחס שלו אליך מותנה ביחסי המין. עליך להבהיר לו כי יחסי המין חשובים והם נדבך מתוך יחסים זוגים אבל באותה מידה על מנת שיתקיימו יחסי מין מרצון ואהבה שאר הדברים צריכים להתנהל מאותו מקום של אכפתיות הבנה אמפטיה ועזרה בבית. כשיש יחסים טובים יש רצון וחשק למין ולכן אתם צריכים להגיע להבנה בסוגיה זו ולא ליצור מצב בו הוא מייצר בנושא המין משא ומתן או גורם לך להרגשה לא נעימה של התניה דבר שבעצם פועל כנגד, ומייצר את תחושת ההפך - חוסר רצון לקיום יחסים. מניח ומקווה כי אם תצליחו לקיים שיחה גלויה ופתוחה ממקום של הבנה והצגת הרגש תהיו מסוגלים להתגבר על הבעיה והפערים.

מנהל פורום משפחה וזוגיות