הבן והחברה זקוקה לייעוץ

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/07/2016 | 15:44 | מאת: אמא שלו

שלום רב הבן שלי חייל לוחם קרבי מצטיין בצבא רואים בו פוטנציאל הציעו קורס מכים וקצונה אבל החברה מתבכיינת שלא יצא להם להפגש הוא יוצא הביתה כל שבת שנייה והחליט בגללה ובשבילה לצאת כל שבוע עבר מתפקיד אחד לאחר ויתר על הכל בשבילה עדיין משרת יוצא כל שבת . אחריי שעשה בשבילה הכל החליטה להפרד רוצה הפסקה לטענתה אחריי פרידה של כמה שבועות חזרו להיות יחד באחד השבתות שיצא לחופשה יצאו לטיול שטח כשהיא נהגה התהפכו ברכב שטח בני הובהל לביהח חדר ניתוח פלטינות בלאגן שלם היא בסדר בזמן אישפוזו לא הסכימה שאף אחד ישן עימו רק היא אף אחד לא יעזור לו במקלחת רק היא מבחינתי מה שעשה לו טוב זרמתי אבל פתאום שוב החליטה הגברת שהיא רוצה הפסקה באופן מפתיע לחלוטין אני מאוד כועסת לצבא הוא כבר לא יחזור בגלל הפציעה הוא כל היום בבית לבד כשכל החברים בבסיס שינה את היום והלילה נהרסו לו החיים והקריירה הצבאית אני כועסת ולא מראה בכדיי לא לצער אותו הייתי כל כך גאה במה שעשה בצבא (מנועה מלפרט) הוא מבחינתו מאוד אוהב אותה ואם תגיד לו עכשיו בוא נחזור ירוץ אליה איך אני יכולה לעזור לו?נשבר לי הלב לראות אותו סובל פיזית מהפציעה מהשיקום הארוך והכואב וממצבו הנפשי אנא עזרתכם תודה מראש אמא

שלום קולט ומבין אתצערך ואת התסכול הנובע מהמסכת אותה את מספרת.. איני יודע כמה את והבן קרובים ובכלל מי משפיע וקרוב אליו (אגב האם יש אב בתמונה) אופציה אחת היא לנהל איתו שיחה גלויה , פתוחה למרות שהיא נגועה באמוציות לא רבות ובסיטואציה קשה יותר אחרי פציעה. האפשרות השניה היא להיות שם לידו , עבורו ולתת לו לעבור את מסלול חייו בדרך בה הוא בוחר ולוקח אחריות כבוגר, לפעמים כהורים עלינו להיות שם עבורם, לתת להם לקבל את ההחלטות שלהם לטוב או לרע, לתמוך ולייעץ אך להשאיר להם את מסלול החיים עם כל הצער והתובנה שיש לנו ממרום הגיל.

מנהל פורום משפחה וזוגיות