מהי מערכת יחסים נורמלית ובריאה ומומלצת

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

02/07/2016 | 11:55 | מאת: ברכה

בין ילדים בוגרים שעוזבים את הבית לבין ההורים. הכוונה לתקשורת ביקורים פתיחות מעורבות בחיי הילדים. אני לא רוצה להציק אבל אין טלפונים ואין התעניינות. יש ארוחת שישי בת שעה וחצי שבאים אוכלים לוקחים והולכים. לי זה מאוד מציק ולא רוצה לכפות את עצמי. מה ניתן לעשות כדי לשפר יחסים ולגרום לקירבה. כשאני מתקשרת אז השיחה היא התעניינות מצידי לשלומם ומצידם תשובה קצרה של הכל בסדר, עם טעם של מה את רוצה? אודה לעצתך

שלום ובכן באשר לשאלה ברמת המקרו... אין נורמלי. הכל בעיניו של המתבונן או המצפה. לרוב לקשר יש זיקה ליחסים קרובים , חמים או מעורבים שהיו קודם לעזיבת הבית, לפעמים יש ילד מסויים עימו נבנו קשרים חמים ואינטימים יותר, ולפעמים זוגיות חדשה , השפעה של בן בת הזוג יש בה כדי להשפיע. רצוי בצורה נינוחה ,עדינה לא חודרת לא מאיימת להעלות את ההרגשה את הרצון ליחסים קרובים יותר, לנסות להבין האם הגברים כרוכים בבעיה הווה או עבר ובעיקר לעבוד ולהשקיע בזה על מנת שזה "יניב" ללא כל השקעה ושיחה בנושא במקרה הטוב זה ישאר כף במקרה הרע זה יקמול.

מנהל פורום משפחה וזוגיות