בעיה בזוגיות פרק ב' היכרות עם הילדים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/06/2016 | 20:53 | מאת: מיכל

שלום, אני בזוגיות פרק ב' כבר כמעט שנה עם גבר מקסים, שני ילדיו מתגוררים בחו"ל האחד בן שש וחצי והשניה בת 10 וחצי, הם מגיעים השבוע לחודש ימים לארץ לגור עם אבא שלהם ולא אוכל להתראות חודש שלם עם החבר שלי בשל סיבה זו. הוא גם טוען שהבן עדיין קטן מאוד וזה לא הזמן שיכיר בי בכלל. אני לא יודעת מה לעשות, האם לתת לחבר שלי זמן ולהמשיך בקשר הזה או לחתוך? אני אוהבת אותו מאוד ואף רואה בו כבן זוגי לחיים. אשמח לעצתך מה לעשות. וכיצד הוא אמור להכין את בנו הקטן ואת ביתו מבלי לפגוע בהם כדבריו? בברכה ותודה מראש, מיכל

שלום כל עוד הקשר בינכם מתקיים בצורה טובה וחיובית, איני מוצא סיבה לחתוך אותו. שיקול דעתו של בן זוגך בהתייחס לילדיו הוא דבר שהייתי מכבד ולא מוצא בו פגם, אני מניח כי עם התבגרות והעמקת הקשר בינכם במקביל להתפתחותם של ילידו ימצא בן זוגך את העיתוי הנכון והמתאים לכולם אך בעיקר לו. מה גם שהם חיים בחו"ל אזי הם נחפשים פחות לצורת חייו ואולי בשלבזה הוא רוצה להקדיש את כל כולו להם ולא להכניסם למחשבות מוקדמות ומיותרות בגיל זה. אם את כפי שאת כותבת, רואה בו בן זוג לחיים,תצעדי עימו בדרך שלו, תני לו את הקרדיט וכל דבר יגיע בזמן הנכון. לך חשוב לבנות מערכת של אמון אמפטיה וקרדיט, כשזה יתקיים ניתן יהיה להכיל את כל השאר.

01/07/2016 | 14:08 | מאת: מיכל

תודה על תגובתך מתי, השאלה כמה זמן עלי לחכות עד שהדבר יקרה? אני לא רוצה להמתין שנים מבלי לדבר על זה או לקדם את זה, אני כבר לא צעירה בת 44. מתי לדעתך עלי להעלות את הנושא שוב אם בכלל? ואיך לעשות זאת מבלי ללחוץ יותר מידי על החבר שלי? הזכרת גם לתת לו קרדיט, כיצד עלי לעשות זאת במעשים? או רק להניח לו לעת עתה? דבר נוסף מציק לי שגם את הוריו עדיין לא מוכן להכיר לי האם זה תקין לאחר תקופה כה ארוכה של יציאות יחד? אנחנו יוצאים כמעט שנה כמו שהזכרתי במייל הקודם שלי. אשמח לקבל את תגובתך. בברכה ותודה מראש, מיכל

מנהל פורום משפחה וזוגיות