מתקשה לסלוח

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

12/04/2016 | 17:08 | מאת: אתי

שלום אני ובעלי נשואים 26 שנה יש לו בעיה עם חופשה הוא אוהב לעבוד מאז שהילדים היו קטנים היינו רבים על חופש כשכולם היו מטיילים אנחנו בבית השנים חלפו הילדים גדולים מאוד בקושי מגיעים הביתה אני כבר לא אוהבת לצאת הכל מבחינתי נגמר השנים עשו את שלהם לפניי חודשים חליתי מאוד מאוד אושפזתי לתקופה ארוכה במשך ימים ושעות שהרגשתי נורא לא היה מי דיתן כוס תה הרגשתי את הבדידות עד עמקי נשמתי לא לקח חופש אפילו יום אחד מילא הייתי הרבה זמן חולה ומישהו צריך לפרנס גם לא הוריד בשעות היה מגיע מאוחר לביהח עייף מלוכלך מעבודה ונרדם בכיסא היה לי נורא עצוב וכל הזמן חשבתי איך אזדקן ואם אחלה ממש ככה אזרק????? הוא מאוד אוהב אותי אבל אני לא מאמינה באהבה הייתי במצב כל כך קשה שאם היה אוהב היה עוזב הכל בשבילי לא????? עברו כבר כמה חודשים ועדיין מתקשה לסלוח לא שוכבת איתו מדברים רק מה שצריך מבחינתו הדבר שהכי מפריע זה שאין סקס מאז אני חסרת אנרגיות עצובה לא בא לי לראות אף אחד לא לעבוד מה עושים???? איך סולחים ??? לא מעתי סליחה שמעתי אני אוהב אותך אבל זה לא מעורר בי שום תחושה אנא עזרתכם סליחה על אורך המכתב

שלום לך ובכן מהכתוב עולה כי את "סוחבת איתך בטן מלאה" שנים רבות. לא השכלתם ללכת ולנסות לפתור את המחלוקות ואת חוסר ההבנות שבניכם ואולי חשבת כי הדברים יפתרו עם הזמן, טעטותם של זוגות רבים. היום את במקום בו התיסכול והכעס הם חלק ממך ומעבר לחוסר ההבנות , התקשורת הלקויה שבינכם, את בוחרת "להעניש " את בעלך בנושא קיום יחסי מין דבר שאינו תורם לכם אך אני בהחלט יכול להבין את המקום הריגשי בו את נמצאת. גם את כמו אחרים שבחרו לפנות לקבלת עצה בפורום , אני מבקש ליידע אותך כי לאור המשקעים הרבים והשנים הרבות הדבר מצריך את האפשרות של מציאת פתרונות וזיכוך הכעסים והוא אפשרי רק באמצעות החלטה שלכם לפנות ליועץ ןמטפל זוגי. לא מדובר בבעיה אחת נקודתית לה הייתי יכול לתת עצה שהייתה פותרת את הבעיה. בעייתכם עמוקה יותר ומורכבת שיותר וסביר להניח כי יש לה שני צדדים ולכן אם הזוגיות חשובה לך או לבעלך קומו עשו מעשה ותבחרו לפתור זאת בדרך מקצועית וראויה בהכוונה לאו דווקא נקודתית אלא למכלול היחסים שלכם.תודה. www.mw-yzugi.co.il

מנהל פורום משפחה וזוגיות