זוגיות במשבר

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

30/03/2016 | 02:02 | מאת: דניאלה

אני בחורה בת 22 בן זוגי חשף בפניי ששתינו נמצאים בשני מקומות שונים שהןא נמצא בנקודה א ואני נמצאת בנקודה ב השאלה שלי איך בעצם מגיעים לעמק שווה עם אנחנו לא בעמק שווה של המחשבות שלנו? נכון שאנחנו שונים אבל גם יש פערים איך מתגברים עליהם??

שלום דניאלה קשה מאוד מדברייך הקצרים לתת לך תשובה מקצועית ומסייעת... את כותבתשבן זוגך חשף בפנייך שאת בנקודה אחת והוא בנקודה שניה... למה הכוונה.? למה התכוון בן זוגך.? נקודות ונושאים שונים יכולים להיות רבים , למה להתייחס ? לתחומי עניין ? לאופן החשיבה? לאופן מימוש האהבה? לרצון להתמסד? אין בידי מיידע אליו אוכל ברצינות להתייחס. את כותהת שאתם שונים. שונים במה? איך זה מתבטא? את מציינת שיש בינכם פערים... פערים במה? לעצם העניין, אם אתם מנהלים זוגיות רצינית ומעונינים להיות יחד ולטפל בבעיות פערים תפיסות שונות מציע שתיצרו עימי קשר לתאום פגישה. שם נוכל יחד להבהיר דברים ולמצוא את הדרך הראויה לכם. תודה. מתי וינברג www.mw-yzugi.co.il

מנהל פורום משפחה וזוגיות