לא יודעת אם להבליג או לא, להמשיך או לא??

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

20/03/2016 | 15:54 | מאת: קארן

נמצאת בזוגיות כבר קרוב לחמש שנים, עם פרידות ומשברים שחווינו, אך בסוף חזרנו בן הזוג שלי מאמן כושר הזוגיות שלנו טובה ואנחנו עובדים עליה יש לו קטע שהוא ממש מכור לנייד שלו, כאילו בלי הנייד אין חיים וזה מגיע למצבים שהוא כל הזמן בפייסבוק, אין לי בעיה שהוא מאשר בחורות שקשורות לתחום שלו וכאלה אבל יצא לי לראות שהוא מתכתב עם בנות לצורך של לדבר או להיפגש לשבת לדבר למרות שהן יודעות שהוא תפוס בדרך למיסוד ואין לו כוונה אחרת, אתמול הצגתי את זה בפניו והוא בכה, והעיקר מדבר איתי על חתונה, מרגישה שהוא נמנע מלהיות אמיתי איתי לגמריי, כאילו בשונה מבשנים הראשונות שלנו משהו בפייסבוק ובנייד דפק לו את הקופסא אני חוששת ממה לעשות, חשוב לציין שלפני חודשיים הוא התפרק ואמר שאני החיים שלו והוא רוצה שנתחתן בקרוב אני לא מבינה כבר

שלום קארן אכן אני מבין את התיסכול שלך שלצערי הרב הפך לכדי מגפה רחבה כזו שבהחלט פוגעת קשות בזוגות ובזוגיות. "ההתמכרות" הזו מביאה רבים , נשים וגברים לכדי חוסר שליטה ויצירת גבולות לשימוש מבחינת זמנים ומצבים. עצתי לך לקיים עימו שיחה , להבהיר לו את הרגשתך בנושא ולקבוע בינכם כללים וזמנים הגיונים לשימוש בנייד גם אם מדובר בצרכי עבודה. אם הדבר לא יכנס לתהליך ברור ומודע הנסיון מלמד כי ככל שהזמן עובר הדבר הופך להיות בעייתי יותר ומייצר קשיים. אני מעביר לעיונך לינק למאמר שנכתב על ידי בנושא זה. בהצלחה http://xnet.ynet.co.il/relations/articles/0,14572,L-3108116,00.html

28/03/2016 | 14:58 | מאת: קארן

תודה רבה מתי. אני חושבת ששיחה ויצירת גבול מסויים מסייעת בכלל באופן כללי כשאין שיחה וגבול הכל פרוץ.

מנהל פורום משפחה וזוגיות