האם מתבייש בי . או שסתם תחושה שלי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

07/03/2016 | 06:52 | מאת: מבולבלת

שלום הייתי רוצה לדעת. ביקשתי בשבת האחרונה מבעלי שנצטלם כל המשפחה וכל פעם שאני מבקשת ממנו . הוא ישר בא ואומר אני לא אוהב להצטלם . אני רק אוהב לצלם. לעיתים נדירות רחוקות מאוד מוכן להצטלם וזאת שנוסעים לטיולים עם חברים , כל החברים עם המשפחות מצטלמות ואנחנו לא תמיד. הענין הוא שזה מאוד פוגע בי. כי יש לו כן תמונות אומנם לא הרבה עם הילדים עצמם. אז זה בסדר ושאני מבקשת להצטלם כל המשפחה לא מוכן תמיד נדיר שמסכים . שלב השני היינו בטיול לפני כחודש עם עוד משפחה מאוד נחמדה המשפחה ההיא ביקשה שנצטלם כולנו אז כמובן שלא היתה לא ברירה והתקרבתי אליו להצטלם שכולם ביחד אז אמר לבת שלי בוא בואי את במקום אמא אמא מועכת אותי ונדבקת אליי, כי רציתי שיחבק אותי וכמובן לא חיבק נראה לי שהיה בצחוק אבל אני לא ממש יודעת מה היו הכוונות שלו בסוף הצטלמנו כולם ביחד. אבל כמובן לא חיבק ..וסתם מה שאמר זה היה נשמע כאלו רצה שאני אלך ממנו ומעדיף אחר. האם זה משהו כלפי? האם מתבייש בי ? ניסיתי בטיול האחרון להגיד לו שמה הבעיה מצטלמים 2 דקות וזהו.. ולא נעים לי שהוא אומר ליד כולם אני לא אוהב להצטלם.. ואז אומר לא. מה עושים? איך אפשר לנהל שיחה כזו איתו מבלי כל המריבות .

שלום חייב להודות ומתנצל שלא ממש הבנתי את הבעיה...אם מערכת היחסים שלכם טובה ויש קשר בריא אז איני מבין את סוגייתהצילות ומה עומד מאחוריה. זכותו של אדם שלא להצטלם- איני רואה בזה מקור לבעיה זוגית או מריבות. שוב יתכן ולא הצלחתי מתוך הכתוב לבסין לעומקם של דברים. ניתן לבקש מבעלך להצטלם לתמונה אחת או שתיים שחשובה לך ולעבור הלאה... זו בטח כאמור לא סיב לחילוקי דעות, טירדה כלשהי או מעבר לזה. בקשי מבעלך שיסביר לך אחת ולתמיד מדוע הוא מבקש שלא להצטלם על מנת שהדבר יהיה ברור לך ולא יעורר ויכוח ותכבדי את רצונו.

מנהל פורום משפחה וזוגיות