מזונות וחינוך

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

17/12/2015 | 14:03 | מאת: אלון

שלום... נפרדתי מאשתי לאחרונה ויש הסכם ממון שבו אני מפריש לה סכום מסוים צמוד למדד (מזונות). השאלה אם הם כוללים תשלומים של תחילת שנה לביה"ס (ספרים,טיולים,חוגים,העשרה וכו,) או שאני צריך לשלם חצי מהתשלומים חוץ מהמזונות. בהסכם יש אזכור לתשלומים חד פעמיים כמו לטיולים,חוגים וחגיגות שאני אמור להשתתף ללא אזכור לחינוך. תודה

שלום ראשית הייתי ממליץ לך לפנות למי שערך את ההסכם , מניח שנעזרתם בעורך דין. על פניו כיוון שאתה מציין כי בהסכם יש איזכור לתשלומים חד פעמים כמו טיולים, חוגים וכיוצא בזה אזי עושה רושם שההתייחסות הינה רלוונטית לתשלומי בית הספר מה גם שבסופו של יום מדובר בילדך כך שנראה סביר ההשתתפות בתשלום הנדרש אם הדבר הינו מאוד עקרוני כפי שציינתי ראוי לבדוק אותו עם עורך הדין שהיה שותף להסכם.

17/12/2015 | 17:48 | מאת: אלון

השאלה אם זה כלול בד"כ במזונות מלעתחילה תודה

מנהל פורום משפחה וזוגיות