חברה של אמא היא אמא של חבר

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

17/12/2015 | 11:56 | מאת: אנונימית

שלום לאמי יש חברה שמההכרות איתה היא הכירה לי את בנה בן 25 ונרקם בינינו קשר אנחנו יחד כמעט 5 חודשים והכל מאוד טוב ביננו. לפני כשבוע היה לי ויכוח סוער עם אמי בנושא כספים ואימו של חבר שלי שהיא גם חברה של אמי מצאה לנכון להתערב בויכוח והחלה להטיף לי שלא אצעק על אמי ושאתנהג בנימוס. מאז אני מרגישה שהיא עושה לי פרצופים ומתייחסת אליי בקרירות בכל פעם שאני באה לבקר את חבר שלי ואפילו זרקה לי משפט כמו " חשבתי שאת שקטה ונעימה " הויכוח היה ביני לבין אמי אני לא מבינה למה היא הייתה צריכה להתערב ואני כועסת מאוד אבל לא רוצה לפגוע בקשר עם חבר שלי שהוא בנה ולא קשור לזה. מה היית מציע לעשות ??

שלום בואי נייצר הפרדה בין הקשר שלך לקשר האימהות... אכן הויכוח שבינך לבין אימך אינו מענינה של אימו של החבר ולכן הייתי בדרך מאופקת ולא מתלהמת "מעמיד" את אימו של החבר בידיעה כי הויכוחים או המחלוקות שבינך לבין משפחתך נשארים שם ואינך חושבת כי יש מקום להתערבות ואם יש לה דעה כלשהי אזי בנושא זה עדיף שתשמור אותו לעצמה, כפי שאת היית נוהגת במצב הפוך. אם הקשר שלך עם חברך מספיק חזק ובוגר אין בהתייחסות זו כדי לפגוע בקשר מאידך אם את רוצה להיות "רכה" יותר...את יכולה להתמש בחברך "כשגריר" של רצון טוב ושהוא יעביר את המסר שלך וחוסר שביעות רצונך מההתערבות של אימו בנושא. בהצלחה http://www.mw-yzugi.co.il/

מנהל פורום משפחה וזוגיות