הפסקה מהקשר

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

06/12/2015 | 02:36 | מאת: אלעד

אז ככה אני נמצא בקשר כבר כמעט 10 חודשים והבת זוג ביקשה לקחת הפסקה מהקשר מכל מיני סיבות חלק מהסיבות לפי מה שהיא אמרה זה שלקחתי אותה כמובן מאליו, לחצים, קצת נושא ההורים ובעיקר תחושת אכזבה. היא ביקשה זמן לחשוב בשבילה עם הקשר מתאים לה או לא. שלחתי לה מס הודעות (שבת שלום ושבוע טוב) וזר פרחים להראות לה שבאמת אני אוהב אותה ומצטער על היחס ולא לוותר עלייה כחלק מההפסקה הזאת נפל לי האיסמון על החלק מהדברים שעשיתי ואני יודע כיצד לשפר ולשקם את הקשר ולא לוותר עלייה. השאלה שאני שואל בזמן ההפסקה להתאמץ לחזר מחדש או לתת לה את השקט שלה לחשוב ובסופו של דבר להשאיר את ההחלטה בידיה? אגב אני בן 25 והיא בת 22

שלום מבין את צערך אולם בדברים שכתבת ישנם כמה וכמה סיבות למצב שאינם ברורים דיים....מה חלקם של ההורים בהחלטה ולמה, למה הכוונה לקחת אותה כמובן מאילו, מה היו ציפיותיה ועוד , ראה אתה בחור צעיר ועוד נכונו לך הכרויות ואהבות , לפעמים יהיה זה לא נכון להתעקש על דבר שאינו זורם כפי שנדרש וכפי שמרגיש לשני הצדדים מאידך לבטח ראוי לבקש אותה לקיים שיחה גלויה פתוחה בה תוכל לשאול את כל השאלות הנדרשות אשר הביאו למצב ובאותה הזדמנות לתת תשובות ומשם יתכן ויהיה לך יותר קל להפיק את מסקנותיך. בהצלחה. http://www.mw-yzugi.co.il/

מנהל פורום משפחה וזוגיות