אמא של החבר

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

28/11/2015 | 16:27 | מאת: קרן

שלום, אני נמצאת בקשר כמעט חצי שנה . בתחילת הקשר הרגשתי מאימו של בן זוגי חמימות ונחמדות . עם הזמן אני מרגישה שהנחמדות התקררה מעט . לא קרה כלום שאמור להוריד מהנחמדות לא היו ריבים בינינו או אפילו ויכוחים. אני מגיעה אליו בעיקר בסופשים אני אוהבת להגיע אליהם ונהנית מהתא המשפחתי שלהם עם אחיותיו ומרגישה שם בנוח.. אך לאחרונה שאני מגיעה אליהם אני נכנסת בחיוך ובשמחה אומרת לכולם שלום ואמא שלו זורקת לי מהסלון "הי" יבש... ומרגיש לי קצת קר.. אני מרגישה אי נוחות . ממה זה עלול לקרות ?

שלום לך ובכן קטונתי כדי לומר לך ממה זה עלול לקרות...( עם כל הכישורים שבי איני יכול לקרוא לב לכליות) הצעתי לך יכולה להיות בשני אופנים- או שתיזמי שיחה עם האימא ותשאלי אותה על הרגשתך או שתשתפי את בן זוגך בסוגיה והוא ישמש עבורך "שגריר" של רצון טוב כדי לפתור את התחושה ואת הבעיה באם היא בכלל קיימת תודה

מנהל פורום משפחה וזוגיות