שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

18/10/2015 | 12:26 | מאת: אדוה

היי, מה דעתכם? זו שאלה די קטנה ואולי טפשית, אבל אשמח לשמוע "חוכמת ההמונים". מה דעתכם- כשאני הולכת לסופר, לצורך "השלמות" במהלך השבוע (נגמר החלב וכו'), לפעמים בעלי מבקש ממני לקנות בקבוק או כמה בקבוקי קולה. אמרתי לו כמה פעמים שכבד לי לסחוב בקבוקי קולה מהסופר (כשאני הולכת ברגל ולא ברכב, וגם יש עליה עם הרבה מדרגות) ושעדיף שנעשה משלוח של דברים כבדים, אבל הוא חושב שאם כבר נכנסתי לסופר, אז אני יכולה להביא לו בקבוק או שניים, אפילו אם לצורך זה אוותר על בקבוק חלב אחד, או שאפילו אתכנן מראש ואסע במכונית. ושזה לא כזה נורא לסחוב בקבוק קולה, ושאני סתם אוהבת את עצמי ולא מתחשבת בו. מה דעתכם?

שלום חושב שטעית בכתובת... זהו לא הפורום שיוכל לתת לך את התשובה הנדרשת לסוגיה החשובה שמטרידה אותך את חוכמת ההמונים תוכלי למצוא ביתר קלות ברשתות החברתיות בהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות