"מקומי ביחסים"

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

30/08/2015 | 09:25 | מאת: זד

אני גרושה מזה מספר חודשים בשנות ה40 אם למתבבגר לבן זוגי בן אחרי צבא אך למרות זאת הוא מעאוד מעורב ביחד ברמות שיחות יומיומיות ומעורבות רגשית חזקה הבן אינו חולה ואינו סובל מבעיה רפואית נפשית כלשהי הוא בעל אופי רגיש והאב דואג לו אך אני מוצאת את עצמי שואלת היכן מקומי במערכת היחסים כי העניין עם הבן מעיב על מצב רוחו זה לא שהוא לא מקדיש תשומת לב אבל אני מרגישה תלוי באויר וגם שעקב המצב שהוא מוטרד כל הזמן אינני יכולה להעלות את הנושא בכלל ו"בעיותיי" הן קטנות לעומת מה שהוא עובר אני בדילמה לגבי המשך היחסים

קיום שיחה ברורה אשר מטרתה הבהרת היחסים והמשקל הנדרש לכל אחד ואחד תהיה זו שאמורה להביא לתאום ציפיות והגדרתה בצורה נכונה ומכבדת לזוגיות שבינכם

מנהל פורום משפחה וזוגיות