זוגיות בהפרשי גילאים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

06/08/2015 | 11:36 | מאת: ד

אני בזוגיות מזה חודשיים וחצי עם גבר המבוגר ממני ב14 שנים (אני בת 42 הוא כמעט 57) ההתלבטות שלי היא לא רק לגבי הפרש הגילאים הלא קטן אלא גם הוא לא כ,כ הגייני (שיניים החלפת מצעים) מצד אחד טוב איתו מעניק תשומת לב חם ואם נקדם את היחסים ונעבור לגור יחד אני חששת שאסבול מכך אף יותר יש לי ילד בן 12 גם לו זה יפריע כמו שאני מכירה אותו צריכה הכוונה

שלום רב את מציגה בחירה שהיא שלך אף אחד לא כפה עליך להיו בקשר עם גבר מבוגר ממך. לי באופן אישי אין כל בעיה בקשר עם גבר מבוגר כל עוד מתקיימים תנאי זוגיות הבנה אהבה הערכה ונושאים משותפים, ואלה השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך האם ברמה הזו אתם מתאימים זה לזה לגביי שאלת ההגיינה מצד אחד זה האיש ואת אמורה לקבל אותו כפי שהוא מצד שני אם יש בינכם מערכת אמיתית אותנטית הרי את יכולה לשוחח עימו על דדברים שמפריעים לך. בתחושתי את נמצאת במערכת יחסים שאינה שלמה ומושלמת מבחינתך והיא יותר מהמקום של בררת מחדל. אם זה אכן כך יש לך חומר למחשבה

מנהל פורום משפחה וזוגיות