זקוקה לעצה מועילה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

30/07/2015 | 09:09 | מאת: רוית

אני רווית בת 33 פרודה עם ילדה כבר שנתיים.אספר את סיפורי בקצרה.בעלי ואני חווינו משבר אחרי הלידה שכבר לא יכלנו לסבול אחד את השנייה וכבר שנתיים כמעט לא גרים יחד לפני שנתיים גם הכרתי בטעות אהבה גדולה גם הוא נשוי עם ילדה שנינו מאוד מוסריים אבל האהבה ניצחה ואנחנו כמו זוג לכל דבר.העניין הוא שתכננו להתגרש כל אחד מבן זוגו ולהיות יחד..אך הבעיה שבעלי מסרב לתת גט.מצב שהוביל אותי לסוג של דכאון כי אינני יכולה להיות עם אהובי עוד בסתר..אני רוצה יותר ונדמה שגם הוא.עכשיו מכיוון שלעת עתה בעלי לא נותן לי גט האם אני צריכה להגיד לחברי שיעזוב את אשתו ולפחות יהיה פרוד כמוני?או שאני לא צריכה לדבר איתו על כך עד שאני אהיה חופשייה?תבין שממש קשה לי ככה..נורא קשה לי מצד אחד להסתתר עם אהבת חיי וגם קשה לי שהוא עוד עם אשתו.מה צריך לעשות מצב שכזה?תודה

שלום. לשאלתך המורכבת. איני יודע מה חש ומה רוצה הגבר איתו את מנהלת רומן. לא התייחסת לכוונות שלו ליכולת ולרצון להיפרד מאישתו. ציפיות והגדרות אלה צריכות להיות ברורות לכם על מנת לדעת כיצד ואיך אתם חיים את ההווה ומתכננים את העתיד. סוגיה חשובה נוספת היא הסררוב של בעלך למתן גט והשפעתו " החוקית" והעובדתית על בן הזוג החדש שלך. ברור לי כי אינך רוצה להסתתר וכי את מבקשת לממש אהבה וזוגיות חדשה אך בהיעדר תשובות ברורות לנושאים שהעלתי קשה להגיע לכדי המלצה. הצעתי היא לקיים שיחה ברורה פתוחה עם בן זוגך על מנת לתאם את הציפיות למציאות

מנהל פורום משפחה וזוגיות