2 בני זוג

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

14/06/2015 | 11:57 | מאת: ד.

אני בת 42 גרושה מספר חודשים פרודה מעל שנה בתקופה הייתי פרודה נותר קשר קשר עם גבר גרוש בן 47 שנמשך עד היום אך הוא לא מוכן להתחייב לכן לאחר שהתגרשתי התחלתי לחפש זוגיות יאצתי עם גבר בן גילי חודשיים וחצי ועכשיו עם גבר בן 56 אני מרגישה שהזוגיות הראשונה משלימה כל זוגיות אחרת שיש לי כך אני מקבלת הכל (סקס טוב מחמאות וכו) מעולם א הגדרתי את עצמי פוליאמורית האם ייתכן שהפכתי כזו לאחר הגירושים או שתמיד הייתי או שזו הרגשה שתחלוף?

שלום איני משוכנע שהבנתי את הבעיה איני מבין למה הכוונה כשאת מדברת על הזוגיות הראשונה... מה הקשר בין מערכות היחסים שהיו לך לפוליאמוריה?

26/06/2015 | 08:47 | מאת: ד.

הכוונה היא שהזוגית במקביל . העירו את תשומת לב בן הזוג בן 56 לעניין הבדלי הגילים ולכך שהוא צריך להשקיע יותר מבחינה חצונית ולהתנהל באופן יותר מסודר לא כמו רווק הוא סיפר לי אבל הוסיף ואמר שלא נראה לו שהוא יעשה כן ואני מודאגת כי הגרוש שלי גם הזניח את עצמו ומצד שני בזוגיות השניה אין כל מחויבות בן הזוג המבוגר לא יהיה מוכן לזוגיות פתוחה לא יודעת מה לעשות

מנהל פורום משפחה וזוגיות