מערכת יחסים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

25/03/2015 | 12:43 | מאת: ד.

שלום רב אני בת 42 גגרושה חודשיים פרודה שנה במערכת יחסים עם בן גילי חודש וחצי ויש לי ספקות לגביה אני לא יודעת אם זו הרגשה שלי או באמת דברים שיש להתייחס אליהם לדוגמא שהוא בא אליי אני תמיד מכינה לו משהו לאכול משהו חם ואצלו בבית אין כלום לא.בוקר אפילו הערתי לו ללא הואיל הוא גר בקיבוץ קרוב להוריו ומצפה שאלך לשם לאוכל אני רוצה את הפרטיות שלי לפעמים הוא גם עובד הרבה שעות על הכביש כנהג ויוצא לנו במקרה טוב להפגש פעמיים בשבוע והרגשה שגם אם לו הוא לא מתרגש הוא התגרש לפני 4 שנים גירושים קשים זה מן הסתם חלק מהעניין הוא אבל טיפול פסיכולוגי אבל עדיין נושא מטענים כמו"כ הוא חולה סוכרת וזה מלחיץ אותי לגבי העתיד הוא עוד לא פגש את משפחתי אני פגשתי את הוריו ואחותו מחו"ל (הןא מאומץ) הוא אדם חם מאוד מחמיא לעומת הגרוש שלי אודה לעצתך

שלום לך אני חושב שאת רצה מהר מידי מבלי שיהיה לך מספיק נתונים וזמן כדי להחליט לאן עשוייה להוביל מערכת היחסים הזו. כל אדם הוא אדם שונה יש מי שמוקצן יותר , יש מי שמופנם יותר וכמובן תהליכים שעברנו בחיים יש שהם ישפיעו על כל אחד אחרת. הגבר שהכרת רגיל מאז גירושיו ומהיותו אדם לא זוגי לסגנון חיים מהסוג עליו את מעידה , יתכן שגם עצם היותו גר בקיבץ משפיע על סגנון החייו אותו בחר או התרגל בין אם מבחירה או לאו. מניח כי אם ימצא את עצמו חי בזוגיות חלק מהדברים עשוי להשתנות. בשלב מוקדם שכזה יהיה לא נכון לנסות לקבל תשובות מהסוג שאת מחפשת ולערוך סוג של " מאזן" מציע לך באם הגבר לטעמך לתת לקשר זמן ולהתפתח ואז לקבל תשובות האם הדבר ראוי ומתאים לך

מנהל פורום משפחה וזוגיות