רוצה להפסיק לצעוק על ילדיי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

30/01/2015 | 21:13 | מאת: אורית

שלום, בכל פעם שאני בתקופה לחוצה בחיי אני צועקת על ילדיי כאשר הם לא מקשיבים לי. קשה לי עם זה ואני יודעת שאפשר להימנע מזה ושהחיים יראו אחרת אך איני יודעת מה השיטה? הכל פעם שזה קורה לי אני מודעת לכך ואז בגלל שאני כבר צועקת אני מכעיסה את עצמי מה שמוביל ליותר כעס מצדי שמועבר להם. כילדה גם עליי צעקו -האם זה מחייב טיפול או שניתן להצליח עם משמעת עצמית?טיפים? תודה

שלום כמובן שניתן באמצעות משמעת עצמית לטפל בבעיה, אך נראה כי את לא מצליחה לישם זאת. יש אפשרות בכמה פגישות להקנות לך כלים שיסייעו לך להגיע למצב הרצוי.עושה רושם כי העבר שלך גם יש בו כדי השפעה שמביאה אותך למקום הפחות נוח הזה. אם תרצי את מוזמנת לתאם פגישה-0542137277

מנהל פורום משפחה וזוגיות