קושי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

10/12/2014 | 18:53 | מאת: קרני

שלום, מזה שלוש וחצי כמעט שנים שאני וחבר שלי יחד, זו זוגיות שעברה הרבה, בחלקה היו משברים שהתגברנו והכל הסתדר. לאחרונה נתקלתי בקושי מין תחושה מוזרה כזו של אדישות כלפי בן הזוג, עקב הפסקה בקשר לפני כשנה והיותו עם מישהי אחרת לפעם אחת. לאחר מכן עברנו את זה והמשכנו, אבל עקב דברים קטנים שמפריעים לי, וחוסר יכולתו להבין פיתחתי אדישות כלפיו , אולי ממקום של לא להיפגע, כאילו אני מרגישה שאם קורה משהו זה לא "נוגע" בי, אולי כי התאכזבתי או נפגעתי ממנו. חשוב לציין שאני אוהבת אותו מאד והוא אותי ואנחנו מתכננים חתונה בעזרת השם.. רק המצב הזה קצת מלחיץ אותי שאני מרגישה כמו בבועה.. יכול להיות כשמתאכזבים או נפגעים בזוגיות מפתחים אדישות שגורמת לדברים להיראות אחרת? פעם היינו מאד קרובים. היום זה קצת אחרת

שלום לך עושה רושם מתוך הנכתב כי אכן קיימת בעיה עמוקה שהדחקת אותה בהיבט בנפשי והרגשי.האדישות היא מקור הגנה כנראה לפגעיה או פגיעות שקיימות בתוך מערכת היחסים ונוצר דיסוננאנס בין האהבה שאת טוענת שאת חשה כלפי בן זןגך וההתנהגות בפועל. לגיטמי ובהחלט הגיוני ונכון שהדברים יטרידו אותך וישבהם כדי לשמש מקור בעיה להמשך היחסים. אני הייתי ממליץ להיכנס לתהליך של ברור יעוץ וטיפול קודם לנישואין ולא להגיע למצב של חתונה עם "בטן מלאה" הברור הזה נדרש לשם כך שתוכלו להיכנס למערכת יחסים נקיה מכבדת ,אוהבת שיכולה להתפתח לכן ממליץ לכם לפנות לפגישות טרום נישואים אשר בכלל אני ממליץ לכם בלי קשר למה שאת "סוחבת" איתך ותוכלי לקרוא על כך באתר שלי. www.mw-yzugi.co.il באם תחילטו לקבל החלטה על פגישות טרם הניושאין תוכלו לפנות אלי תודה מתי וינברג 0542137277

מנהל פורום משפחה וזוגיות