לחיות את חיי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

01/12/2014 | 10:12 | מאת: שירה

היי אני בת 22 יש לי בן זוג שגדול ממני ב20 שנה אנחנו יחד כבר שנה אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי אנחנו רוצים להתחתן למסד את הקשר. ההורים שלי לא מוכנים לקבל אותו בשום אופן ואמרו שאם לא אחתוך את זה הם יפגעו בו. אני נורא פוחדת מהם והייתי צריכה להקשיב למה שהם אומרים כי הם לא איפשרו לי אחרת אמרו שאם ארצה ללכת אליו או לעבור אליו הם לא יתנו לזה לקרות וימנעו את זה בכל דרך.. אני אוהבת אותו ולא רוצה לוותר עליו בשביל לרצות את ההורים שלי ואני לא יודעת מה לעשות הם לא מאפשרים לי לבחור את הבחירות שלי וכופים עליי מציאות שאני לא רוצה..אשמח לקצת עזרה

שלום לך ובכן אין ספק כי את במצב בחירה לא קל. חסרים לי לא מעט פרטים לגבי הנושא שהעלת, על מנת לנסות לסייע לך בתשובה מכוונת בכתב נתונים כמו כמו גיל ההורים,מוצא ומנטליות רלוונטים כמו האם חברך רווק גרוש וכו. בסופו של יום את אדם בוגר שעל פניו אינו צריך להתקיים בזכות הוריו להבדיל מקטין ואלה הבחירות שלך לחיים. השיקולים רבים ובהחלט קשורים לשאלות שציינתי שאין לי עליהם מענה. את צריכה לדעת לאבחן את החשיבות של הקשר עם הוריך אל מול החיים שלך כאדם עצמאי, אל מול האהבה שלך אם היא חזקה לשרוד במצב שכזה ואל מול האושר שלך. אני בשלב זה יכול רק לעזור לך בבחומר למחשבה מעבר לזה כבר ראוי לקיים פגישות בנושא ולמפות את כל הנדרש. תודה מתי וינברג 0542137277

מנהל פורום משפחה וזוגיות