זוגיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/10/2014 | 20:29 | מאת: מירב

שלום! אני נשואה כ-25 שנים, היחסים בזוגיות בסדר נהיה שיגרה,יש לנו 3 ילדים הענין הוא שכולם תלויים בי הילדים גדולים, ובעיקר בעלי לא מסוגל לעשות דברים ביוזמתו בן אם לקנות רכב ,או כל מוצר שונה בכל דבר אני צריכה להיות היוזמת והמבצעת א בתחילת הנישואים שרדתי עכשיו אני מרגישה שהכל על כתפי אם זה העסק , החשבונות הבית והילדים ,אני מרגישה שאין לי טיפת אוויר וממש נמאס לי ...הוא גם כל הזמן רוצה שאהיה איתו הצליח לנתק אותי מחברים(כמובן שלא בכח)אבל על כל אחד יש לו מה להעיר, ואני מרגישה לבד איך אפשר לשנות את המצב? נ.ב. אנחנו מנהלים עסק ועובדים יחד בקיצור 24/7 חשבתי לעסוק במשהו אחר אבל הוא כל הזמן כביכול מאיים שיסגור את העסק והאמת שמזה אנו מתפרנסים ואני ממש אודת עצות ....

שלום לך. אכן את שואלת שאלות שהפכו להיות מהותיות ומכבידות. צריך לזכור כי את שותפה למצב תרתי משמע. כנראה שלכל אחד היה נוח יותר או פחות במצב , לפחות בשלב מסויים כך היה,זה ובעלך הפך להיות תלותי בך ובמצב בין אם מנוחות או מצורך אישויותי. הדרך היחידה ליצור שינוי לטובת שניכם , ולשמור על היחסים הזוגים ,הוא להגיע לפגישות יעוץ בהם יהיה ניתן להציף את הצרכים שלך מול הצרכים והמצב בו בעלך נמצא ויחד לבנות תהליך עיסקי וזוגי שכרגע יש בו השלכות לא בריאות המהוות סכנה לזוגיות שלכם. אם תרצי תוכלי לפנות אלי 0542137277

21/10/2014 | 13:02 | מאת: מירב

שלום! נכון, אתה צודק שבתחילה זה זרם ואפילו עשיתי הכל בכיף אבל עם הזמן זה נהיה מעיק, האמת שאני מאד מעונינת להגיע לפגישת יעוץ אבל הבעיה היא עם בן זוגי שברור שהוא לא יגיע ,כי הוא מושלם:) אני אפילו לא טורחת לשאול אותו... ולהגיע לבד זה לא יעזור הרבה לכן מתיעצת איתך פה...

מנהל פורום משפחה וזוגיות