מיואשת

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

15/07/2014 | 18:05 | מאת: יעל

שלום..אני נשואה חמש שנים ויש לנו ילדה מקסימה בת 3.כרגע אני בחודש שמיני להריון השני.מאז ומעולם לבעלי ולי היו קשיים בזוגיות ותמיד ידעתי שהוא אדם קשה אך מרוב שאהבת תמיד סלחתי לו על מילים קשות כגון: את באפס,כלומניקית ןאני שווה יותר ואהוב יותר ממך.בהריון הנוכחי הוא רב איתי לא מזמן אפילו על משהו שרציתי להכין לאכול וטען שאני נהנתנית ובזבזנית.אתמול בלילה הןא מנע ממני להדליק מזגן ואיים שיעביר את חשבון החשמל על שמי למרות שבכיתי והסברתי שממש חם לי. הרי זה חודש יולי ואני בחודש שמיני ..אני זקוקה בדחיפות לעצה כיצד להפסיק לתת לו לעשות ממני כזאת חלשה וסמרטוט.

שלום לך... מצער לשמוע את מה שאת עוברת. אכן התאורים האלה מציירים תמונה של בעיית זוגיות לרבות חוסר כבוד ואמפטיה. תמונת מצב זו זקוקה לעבודה משותפת ביעוץ זוגי וכל עצה במסגרת שכזו לא תועיל ולא תשנה מצב, הדברים עמוקים יותר ודורשים שיחות וברור המצב, לרבות שינוי התנהגותי שלך ושל בעלך . ממליץ לך לפניה אל יועץ נישואין (תוכלי גם להתקשר אלי 0542137277)

מנהל פורום משפחה וזוגיות