אירוע שכזה !

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

07/05/2014 | 22:10 | מאת: מאיה אריאל

שלום רב ! קיבלנו הזמנה לאירוע מאחותי היום. שאיתה אנחנו לא מתראים ולא בקשר. בעלה פגע בי לפני כשנה וחצי התארחנו אצלו והוא צרח על בתי בתקופה שההיינו כה פגיעים ואפשר להגיד מסכנים . מאז המקרה לא קיבלנו התנצלות ממנו . ואחותי הרגישה לא נעים והיא לא זו שעשתה את המעשה . מתוצאה מכך לקחתי את ביתי ונסעתי בשבת . כאשר אני אדם דתי ושומר מסורת לא יכלתי להישאר שם ולו רגע אחת . שאלתי היא זו אם עליי ללכת לאירוע שלהם ? שבעבר הם לא ביקרו אצלי ולא נפגשנו 5 שנים למרות שהיא אחותי והוא גיסי . ואפילו הילדים שלנו באותו הגיל ואין אינטרקציה ביניהם אז יש סיבה לקשר ? מקווה שתוכל לעזור לי בנושא בתודה מראש מאיה אריאל

שלום רב ובכן עברו חמש שנים מאז אותו מקרה אותו את מתארת והנסיבות ידועות לשני הצדדים. עושה רושם כי אחותך ואולי אף גיסך מבקשים "לאותת" לך ולתת לשני הצדדים הזדמנות לסלוח ולשכוח. כיוון שמדובר במשפחה וכפי שציינת אחותך לא הייתה צד לפגיעה , הייתי משתמש בארוע זה כדי ליצור קשר מחודש ובהזדמנות ראשונה שאחרי הארוע ,אף מנסה לשבת איתם ולהציג בפניהם את הפגיעה שחווית על מנת ליישר הדורים לעתיד על מנת ללהמשיך בקו חיי משפחה תקינים.

מנהל פורום משפחה וזוגיות