רוצה הרמוניה ואיכות חיים במשפחה שלי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

12/03/2014 | 09:30 | מאת: אורית

שלום רב, אני בת 36 נשואה לבן 32 2 בני 2.7 ו4 חודשים. שנינו עובדים קשה מאוד הוא חוזר מאוחר כמעט כל השבוע ורואה את הילדים רק בשבת ואני במשרה מלאה וללא עזרה מאף אחד מוציאה את הילדים מהגנים ב5 ואיתם כל הערב כולל כביסות קניות הכנת אוכל תקתוק של הילדים והבית אבל לבעלי יש שריטה לגבי ניקיון הבית והוא חושב שאני לא מנקה מספיק עד כדי כך שהוא מנקה מדי פעם למרות שהוא גמור (קם ב5 חוזר ב11 בלילה ובשישי חוזר ב6 בערב!!) הוא יעדיף שלא יהיה אוכל בבית העיקר שיהיה נקי ואני להיפך. אתמול הוא יצא מדעתו וצעק כמו משוגע לידי וליד הילדים כשהכנתי ארוחת ערב(במקום שיהיה נחמד עד שהוא הצליח להגיע טיפה יותר מוקדם הוא מתנהג מגעיל). הבן הגדול אמר לי שהוא נבהל ממנו באותו רגע ועניתי לו שהוא צודק כי באמת אבא מבהיל. זה קורה לאחרונה לעיתים קרובות שהוא משתולל ככה ולי זה לא מתאים זה מרחיק אותי ממנו ואני לא מקיימת אתו יחסי מין עוד מלפני הלידה בעיקר מהסיבה הזו כעונש אמרתי לו שאני מסכימה שיקבל שרותי מין בחוץ. הכאב הכי גדול פה זה שהילדים רואים ושומעים הכל וזה לא מתאים לי בכלל. אני לא רוצה להסיט אותם נגדו אבל זה קרוב מאוד פעם אמרתי לבן שלי שהוא מתנהג כמו היטלר ליד בעלי ובעלי יצא מהבית והלך לישון אצל אמו.עולים גם מדי פעם נושא הגירושין אבל אני יודעת שזו לא סיבה להתגרש וכי יש אפשרות להתגבר על המכשול הזה, השאלה איך אשמח לקבל ממך טיפים מקצועיים. תודה

שלום לך אורית, קראתי בעיון את הבעיה שתארת ולדעתי היא מורכבת מידי על מנת לתת פיתרון בכתב. לבעיה יש רבדים נוספים עמוקים יותר ואני מסכים איתך כי זו לא סיבה לגירושין אך מאידך זו אכן סיבה לכך שתסכימו להיכנס למחוייבות של יעוץ וטיפול זוגי. הדברים כבר נמשכים מזה זמן ומעורבות הילדים ההעיה רק הופכת את זה למורכב וקשה יותר. הצעתי לך ולכם על מנת לפתור את המחלוקות ובעיקר את התפיסות של בעלך הן להגיע לכדי הסכמה על רצון לפתור את הבעיה ולהביא את מערכת היסים שלכם למקום שלו מכובד ואוהב וזא על ידי בחירת איש מקצוע שילווה יסייע ויקדם אתכם.

מנהל פורום משפחה וזוגיות