בעיות חבר -משפחה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

02/03/2014 | 11:18 | מאת: ליאת

שלום ענבל, אבקש ייעוץ או עזרה לגבי אי קבלת חבר שלי מצד משפחתי. אני בחורה בת 22, חבר שלי בן 28, אנחנו מכירים 4 שנים והתחלו לצאת לפני 3 חודשים שבהם אנו מסתירים את הקשר בגלל שם אמרו שאם אני ממשיכה להיות בקשר עמו, הם מנדים אותי. הבעיה העיקרית מצד משפחתי שלא מוכנה להכיר בו מכיוון שאמו היא יהודייה אך אביו הוא נוצרי מיוון, והוריי לא מוכנים לקבל את הקשר בינינו. מה עלי לעשות בנדון? אשמח לכל ייעוץ או עזרה אפשרית. תודה ויום טוב.

שלום רב קראתי את בעייתך אולם חסרים לי מספר פרטים אשר יש בהם כדי להשפיע על התשובה כמו האם את מגיעה ממשפחה דתית או חרדית, מהן ההתנגדויות שהעלו הורייך לגבי הקשר הזה וכיוצא בזה..ראי בסיכומו של דבר אם יש לכם כוונה להמשיך בקשר ולפתחו בצורה רצינית ,לא תוכלי להמשיך ולהסתירו ולכן נדרשות שיחות בינך לבין ההורים על מנת להבין את הסיבות ומאידך להסביר ולהבהיר להם את החשיבה והתפיסה שלך, כאדם בוגר שמבקש לבנות לעצמו את המערכת הזוגית שלו לחיים. מקווה כי תצליחו להתגבר על הפערים ולהגיע להסכמות בוגרות.

מנהל פורום משפחה וזוגיות