ילדה שמשפיעה על זוגיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

19/06/2013 | 17:14 | מאת: אלון

יש לנו ילדה בת 3 שאנחנו מאד אוהבים ומאושרים שהיא בא לעולם אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהקשר ביני לבים בעלי הישתנה קצת והפך להיות מכני-סידורי כזה...קשה לי להסביר טיפה.. זה דווקא משפר לנו את ההורות אבל את היחסים הספונטנית בינינו זה קצת מכבה...

15/07/2013 | 21:43 | מאת: ענבל מילר היללי

אני מבינה את התסכול והצער על היחסים שעברו שינוי. כניסת ילד למשפחה מפרה את שיווי המשקל הזוגי ויוצרת שינויים. אני חושבת שמצד אחד צריך לקבל את העובדה שהיחסים לא יכולים להיות מה שהיו לפני שנכנסה בתכם למשוואה. בצד שני, בתכם כבר בת 3, ובהחלט אפשר למצוא דרכים יצירתיות לתחזק את הזוגיות ולהעצים אותה, למרות הצורך להיות הורים ולטפל בילדה באופן הטוב ביותר.

מנהל פורום משפחה וזוגיות