גלגל שלישי במשפחה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

12/06/2013 | 15:51 | מאת: מאור

שלום אני בן 15 ולפני כשנה חבר של אבא שלי עבר לגור איתנו מכיוון שאבא שלו העיף אותו מהבית בעקבות ריב של המון זמן אגב חבר של אבא שלי בן 54!!! אוקיי...בהתחלה הוא גר אצלנו בית ואז בנינו לו יחידת דיור בגינה והוא גר שם כבר שנה. בהתחלה הוא אמר שהוא יגור פה רק חודש עד שהוא יסתדר אב זה נמשך ונמשך והבנאדם לא עף!!!!!!!! נמאס לי מהאיש הזה הוא דפוק בשכל, מתערב בכל דבר, ערס מסריח אני לא מבין את אבא שלי עם חברים כאלה הומלסים מטומטמים בלי תוכן מי צריך אויבים?! כל האחים שלי ואני שונאים אותו והוא יודע את זה ואנחנו בכוונה מנסים לתת לו להרגיש לא בנוח אבל רבאק הבנאדם לא עוזב!!!!!! אנחנו עושים ממנו צחוק מרוב שהוא מטומטם ולפעמים הוא גם צוחק עלינו, זה מטריף אותי אין לבנאדם טיפה של כבוד עצמי, שיעוף לי כבר מהבית . נראה לי שרק המוות יפריד בנינו מה לעשות אני ואחים שלי נואשים!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!

15/06/2013 | 12:33 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אני מבינה את התסכול הגדול שאתה מרגיש, אתה והאחים שלך. לפחות אתם יכולים לחלוק זה עם זה את החוויה הקצת מוזרה הזו, המתסכלת והמעיקה. האם הוריך גרושים? מה אביך אומר או מסביר לגבי כך שמאפשר לאותו אדם לגור אצלכם כל כך הרבה זמן? בכל מקרה אני מבינה שמסיבה כלשהי אביך מתעקש להמשיך בסידור הזה, ולא נראה שהוא מתכוון להפסיקו בקרוב. למרבה הצער והתסכול, אביך יכול להחליט למי הוא נותן להתגורר בביתו. אני שומעת בדבריך שהנוכחות של האיש הזה מציקה, אך אינה פוגעת בכם באופן ישיר, כך שאין סיבה להפעיל את החוק בעניין. חבל שאביכם לא עושה יותר כדי להתחשב ברגשותיכם. אם הדברים מאוד מפריעים לך, פנה לקבלת עזרה או טיפול, קודם אצל היועצת, ואולי אחר כך, משהו קבוע יותר באחד ממרפאות המתבגרים הקהילתיות. שאל על כך את היועצת אם זה נשמע לך.

מנהל פורום משפחה וזוגיות