נסיעה עם בן הזוג

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

10/02/2013 | 15:32 | מאת: דניאלה

אנחנו זוג בפרק ב' של חיינו. לי יש בת ולו בת ובן. אנחנו גרים ביחד ומסתדרים. הילדים מרגישים בנוח אבל אני ובן זוגי לא נסענו לבד או היינו לבד בעצם מאז שעברנו לגור ביחד. לקראת יום האהבה החלטנו לנסות לקבוע תוכניות וחשבנו על נסיעה אולי לצפון אם נמצא משהו בזמן שנשאר. מה אפשר לעשות עם הילדים? לפצל אצל סבתות או מה עדיף?

13/02/2013 | 12:55 | מאת: ענבל מילר היללי

ראשית, טוב שמצאתם זמן גם לבילוי משותף זוגי. קשה לי להציע דברים קונקרטיים כסידור לילדים כי אני לא כל כך מבינה מדברייך מהי הדינמיקה המשפחתית, כמה זמן קיימת הזוגיות הזו, לא פרטת גילאים, ואני לא יודעת מה האפשרויות הלוגיסטיות שלכם. פיצול אצל הסבתות נשמע טוב בסהכ, אם אין משהו חריג ביחסים ביו הילדים. הרי בסהכ מדובר בנסיעה קצרה לצפון.

15/02/2013 | 09:26 | מאת: מאיר

מגיבים לזה שמפצלים אותם אצל הסבתות. לא מספיק שהם רחוקים ממכם גם אחד מהשני??? בייחוד שהם לא אחים ביולוגיים אז תשמרו קירבה ולא הפרדה. עכשיו אולי מאוחר מדי יום האהבה כבר חלף, בנופש הבא תחשבו על זה.. תספרי חוויות מהארוע איך הגיבו הילדים ואיך היה להתרחק לחופש? בתור מישהו בפרק ב' בעצמי אשמח לשמוע.

מנהל פורום משפחה וזוגיות