בן זוג ילדותי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/01/2013 | 10:37 | מאת: רותם

שלום , יש לי שאלה.. יש לי בן זוג שמתנהג רוב הזמן בצורה ילדותית.. אני לא יודעת אם הוא עושה את זה בכוונה או לא... האם שנרצה להביא ילדים זה ישפיע ?? האם יכול להיות שיצאו לא בסדר?

13/02/2013 | 12:41 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, לא ל ך מבינה מה זה אומר ילדותי. מה זאת אומרת יצאו ילדים לא בסדר? נשמע שאת רומזת על כך שאולי בעלך סובל מפיגור כלשהו. רק במצבים אלו יש השפעה גנטית. אם זו סתם תכונת אופי, נטייה התנהגותית, זה ל משהו שעובר בתורשה. מה שכן, הילדותיות וודאי תשפיע על סגנון ההורות שלו. מעבר לכך, קשה לי לומר כי לא כתבת מספיק על הבעיה. את מוזמנת לתאר יותר.

מנהל פורום משפחה וזוגיות